Animatie

Animaties

GIF’jes, uitleganimaties of complete 3D-animaties. Motion graphic designs zijn er in vele vormen en maten. Het vak ontwikkelt zich volop. Bij ZOOOM delen we onze passie voor animeren graag met je. We zetten de laatste technieken in om jouw idee tot leven te brengen met creatieve animaties. Wil je iets uitbeelden dat niet of moeilijk te filmen is? Als het om creatie gaat, dan is alles mogelijk: geanimeerde karakters, stop-motion-video, een typografische animatie of een cut-out-video… We bedenken een creatief concept, een passend storyboard en een originele animatie op maat!

2D, 3D en VFX

Met de nieuwste technieken brengen onze animatoren jouw verhaal tot leven. Realistisch, begrijpelijk en innemend. Ook voor ingewikkelde onderwerpen zijn 3D-animaties een uitkomst: we leggen er eenvoudig een proces of de werking van een object mee uit. Wil je iets vastleggen wat niet te filmen is? Special effects toevoegen aan je video? De kleuren veranderen? Of iets uit je video verwijderen, zoals een schaduw of een lichtbron? Onze visual effects artists creëren realistische en kwalitatieve effecten binnen jouw budget.

Uitleganimatie

Iets wat heel ingewikkeld is, tóch eenvoudig uitleggen. Dat doen we met een uitlegvideo (in vaktermen een explanimation). De storytellers en writers van ZOOOM brengen elk onderwerp terug tot de kern. Onze motion designers brengen dit vervolgens tot leven met kleurrijke animaties.

Corporate animatie

Jouw bedrijfsverhaal is uniek. Net als de mensen die bij je werken. Met een bedrijfsvideo/corporate animatie laten we zien wat jouw bedrijf doet, met en voor wie en welke impact je hebt. Met karakter en overtuigingskracht brengen we je producten of diensten in beeld, of juist de sfeer en medewerkers.

Videovormgevings­pakket

Je hebt een geweldige video met een leuke boodschap, maar uiteindelijk wil je dat kijkers weten dat deze van jou komt. Ons vormgevingspakket bevat een intro, outro, titel slides, naambalken en een soundtrack. In je eigen huisstijl – herkenbaar en 100% ‘on brand’.

Uitleganimatie

Corporate animatie

Videovormgevingspakket

Meer weten ?

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Kom eens op de koffie!

Dennis van Iersel