Video

Videoproducties

Een goede video blijft hangen, maakt indruk. Verhaal, beeld, geluid, de combinatie maakt dat video meer binnenkomt dan welk middel dan ook. Tegelijkertijd worden we overspoeld met video. Een mobieltje is een camera. Hoe zorg je ervoor dat je in het enorme aanbod opvalt en iemand niet na een paar seconden wegklikt? Onze ervaren storytellers, videomakers en marketingstrategen produceren video’s die binnenkomen en hun doel bereiken. Ze ontwerpen een goed concept en zetten de nodige technieken in om jouw verhaal onvergetelijk te maken.

Budget en doelen

Gaat het om een kleinschalige of grootschalige productie? Meer draaidagen is een hoger budget. Het maakt ook nogal uit of je één cameraman inhuurt of een hele cameraploeg met geluid, licht, regie en acteurs. En de montage? Wil je met motion graphics werken? Een voice-over laten opnemen? Gebruik maken van colorgrading en sound design? Ondertiteling toevoegen? Allemaal elementen die je video nog mooier maken, maar geld kosten. Een video heb je in soorten en maten. ZOOOM helpt je de juiste keuzes te maken die passen bij jouw portemonnee en doelstellingen.

Corporate video

Met een corporate video vertellen we jouw merkverhaal op een verrassende en stijlvolle manier. De gedachte of visie achter jouw diensten, producten, maar ook de ervaringen van je medewerkers of van je klanten. Er zijn veel invalshoeken mogelijk die jouw merk of werkgeversimago in een positief daglicht zetten.

Aftermovie

Jouw event was een succes. ZOOOM maakt het onvergetelijk met een aftermovie. Ultra-HD-camera’s en de nieuwste film tools (drones, action cams en beeldstabilisators) geven een verrassend perspectief. Dankzij onze snelle werkwijze deel je jouw video meteen op alle marketingkanalen.

Social content

Als onderdeel van Think Yellow heeft ZOOOM veel kennis van videoproductie en -marketing voor social media. Met een team van specialisten maken we aansprekende content die jouw doelgroep bereikt en je concrete leads oplevert in de vorm van engagement, klikken en conversies.

Online video

Mensen kijken graag naar video’s. Zeker online en mobiel. Zoekmachines (Google, YouTube en ook Facebook) geven daarom ook voorkeur aan videocontent. ZOOOM maakt video’s voor alle relevante online kanalen en verspreidt deze precies daar waar jouw doelgroep zich bevindt.

Campagnevideo's

Een goede campagne vraagt aandacht voor jouw verhaal. ZOOOM ontwikkelt en beheert videocampagnes die meer bekendheid genereren voor jouw product, dienst of merk. Een productlancering, eventpromotie of rebranding: met een sterke campagne bereiken we jouw doel.

Storytelling

Beelden vertellen een verhaal. Ze dragen emotie over en sfeer. ZOOOM bedenkt krachtige verhalen en vertaalt deze naar video’s waar jouw doelgroep zich in herkent. Verhalen die inspireren, informeren of tot actie aansporen.

Campagnevideo's

Aftermovie

Online content

Meer weten?

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Kom eens op de koffie!

Dennis van Iersel