Videomarketing

Videomarketing

Video is niet meer weg te denken in de marketingmix door zijn geweldige impact. Bewegend beeld wordt meer dan 1000 keer vaker gedeeld. Kijk, dat is value for money. Maar delen is niet natuurlijk niet je doel. Je wilt conversie. Hoe overtuig je je klanten dat ze bij jou moeten zijn? Hoe ziet je funnel eruit en welke rol speelt video daarin? Bij ZOOOM werken we altijd vanuit een heldere strategie met je marketingdoelen als uitgangspunt.

Customer Journey

Het begint bij je customer journey. Je klanten hebben verschillende behoeftes in de klantreis. Video moet ze elke keer een stapje verder helpen. In het begin laat je mensen kennismaken met je product of dienst. Je potentiële klant krijgt er zin in! Dan speel je in op hun emoties: je geeft ze een goed gevoel over jouw product of dienst. Stap voor stap werken we naar de bestelknop toe. Elke fase vraagt een andere aanpak.

Kickstart videomarketing

Je wilt met videomarketing starten, maar wat heb je nodig? ZOOOM bied je een kickstartpakket met alles wat je nodig hebt zoals Google Analytics, Tag Manager, advertentiekanalen, social pixels en een zoekwoordanalyse. De basics. Dan maken we op basis van je marketingdoelen een videomarketingplan. Nu wordt het echt leuk. We gaan video’s maken en scoren!

Employer branding

Nieuw talent aantrekken? Video is uitermate geschikt voor employer branding. Story’s van toekomstige collega’s, blije klanten, een vlogger die een dagje meeloopt. Dat werkt.

Productpromotie

De verkoop een boost geven, het aantal retours omlaag brengen of je product vergelijken met dat van een concurrent: er zijn talloze redenen om productvideo’s in te zetten. ZOOOM maakt video’s die jouw product in de schijnwerpers zetten.

Het hele jaar content

ZOOOM voorziet je het hele jaar door van passende videocontent. Video’s die aansluiten op alle belangrijke grote en kleine (aankoop)momenten van jouw bedrijf zoals productlanceringen, seizoenscampagnes of events. Met een strippenkaart weet je precies waar je aan toe bent.

Community building

Wil je je online fanbase vergroten? Video is zeer geschikt voor community building. Laat de likes en shares maar komen. Vanuit duidelijke doelen brengen we je community tot leven.

Videoproducties

Een goede video blijft hangen, maakt indruk. Verhaal, beeld, geluid, de combinatie maakt dat video meer binnenkomt dan welk middel dan ook. Wij ontwerpen een goed concept en zetten de nodige technieken in om jouw verhaal onvergetelijk te maken.

Let's meet!

Hoe kunnen we jou het beste bereiken?

Dennis van Iersel